2. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPILAR SEMPOZYUMU

2. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPILAR SEMPOZYUMU

22 Mayıs 2015

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından ilki 26-28 Mayıs 2010 tarihlerinde düzenlenmiş olan “Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu"nun 2. si 28-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi A Binası'nda gerçekleştirilecektir. 

Sempozyumda yurtiçi ve yurtdışından gelecek bilim adamları, uzmanlar ile uygulamacı ve denetim mekanizmalarında görev alan kurum-kuruluşların bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Yurtdışından gelecek olan, dünyaca tanınan önemli bilim adamları davetli konuşmacı olarak sempozyuma katılacaktır. Bu bağlamda sempozyum araştırmacıları, Türkiye’de ve dünyada çevre teknolojileri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşları, şirketleri, belediyeleri ve diğer resmi kurum yetkililerini bir araya getirecektir. Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nün ev sahipliği yaptığı sempozyuma TEKNİK DESTEK GRUBU da sektörün önde gelen firmalarından biri olarak standı ile katılacak. Ayrıca TEKNİK DESTEK GRUBU Genel Müdürü Yüksek İnşaat Mühendisi Sayın Sarp Dinçer 29 Mayıs 2015 tarihinde "YAPISAL SAĞLIK TAKİBİ ve DEPREM İZLEME SİSTEMLERİ" konulu bir konuşma yapacaktır. 

Sempozyum boyunca TEKNİK DESTEK GRUBU standında TESTBOX ve e-QUAKE ürünleri başta olmak üzere güncel ürünler, yazılımlar ve YAPISAL SAĞLIK TAKİBİ SİSTEM'leri tanıtılacak.